Ceragem Master V3, Automatic Thermal massager

Geschreven door Rob | 18.11.12 E-mailadres Afdrukken PDF

Ceragem Master V 3 Automatic Thermal massager is een uniek massage systeem.
Het is een combinatie van massage en acupressuur met infrarood, warmte licht die uitstraalt uit speciale Jade edelsteen. Het stimuleert de doorbloeding, de oplossing voor spier en gewrichtspijn, hoofdpijn, huidklachten, slapeloosheid, ischias klachten,reumaklachten, stress, vermoeidheid, IBS en veel meer .....

Massage heeft een ontspanningseffect op de spieren en de pezen langs de ruggengraat en brengt verlichting op het ruggenmerg. De zenuwen worden gedeblokkeerd en tevens wordt de ruggengraat vereffend. Alle schijven van de ruggengraat worden tijdens de behandeling vrij gemaakt zodat er minder spanning ervaren wordt op de ruggengraat.

Ceragem Automatic Thermal Massager combineert de behandeling met meerdere technologieën zoals Acupressuur en Moxibustion. Acupressuur is de meest effectieve methode voor behandeling van spanning gerelateerde aandoeningen. Ceragem bed massage oefent extra druk uit op meerdere punten op de wervelkolom. Acupressuur behandelt alle aspecten van een persoon in zijn geheel, zowel lichaam, emoties, en geest.

Het massagebed is ook voorzien van infra rood warmte. Infrarood energie is een onderdeel van de natuurlijke licht spectrum van zonlicht. Ceragem bed massage straalt infrarood warmte uit, en via de huid dringt het binnen door naar de onderhuid. Het licht energie wordt omgezet in warmte energie. Hierdoor  wordt de bloeddoorstroming verbeterd zodat gezondere nutriënten beter getransporteerd worden door het hele lichaam via de bloedbaan. Ook wordt het afweersysteem gestimuleerd. Infrarood warmte helpt ook bij spier en gewrichtsaandoeningen en vermindert klachten. Het lichaams eigenvermogen om gifstoffen te verwijderen wordt ook verbeterd. De straling van Infrarood kan ook helpen bij gewicht verlies. Hiermee wordt het vet verbrandingsproces van het hele metabolisme, de vitale organen en klieren bevorderd.

Ceragem  Automatic Thermal Massager creëert weer balans in je leven.

Het is een verbazingwekkende ervaring

Een gezond levensstijl is van belang voor een gezond lichaam en geest. Eet gezond, neem tijd voor jezelf, geniet van de zon, drink schoon en vitaal water, beweeg regelmatig, hou je geest gezond, vermijdt stress, en ervaar Ceragem Master V3

Alle informatie die wij op deze site verschaffen zijn voor educatieve doeleinden.

Ons doel is om jou te helpen gezonde keuzes te maken om zo van een lang en vitaal leven te mogen genieten.

 

Voor meer informatie en afspraak
Emayer Health and Body
Tel 06 81 88 92 56

Laatst aangepast op maandag 20 maart 2017 20:14