MiHealth

Geschreven door Rob | 29.11.12 E-mailadres Afdrukken PDF

Om onze klanten nog beter en sneller te behandelen maken wij ook gebruik van Nes MiHealth

NES miHealth is een belangrijke ontwikkeling op het relatief nieuwe gebied van energie en informatiegeneeskunde. Een wetenschappelijke benadering van gezondheidszorg die aan de energie en de informatiegebieden van uw lichaam werkt. Deze gebieden bevatten informatie die de activiteiten van het lichaam controleert en aan- en/of bijstuurt


De NES miHealth: Herstellen van uw lichaam in zijn natuurlijke, optimale staat.

Onze gezondheid en ons algehele welbevinden zijn gebaseerd op de juiste functie van de energie gebieden van ons lichaam. Deze is afhankelijk van een natuurlijke stroom van energie en informatie in het bewuste (lichaams) gebied.

Spanning; een verwonding; het verouderen of een „ziekte“ kunnen zich in de voor dit gebied optimale energieke functionaliteit mengen, door de stroom van energie te onderbreken en hierdoor het natuurlijke ritme van informatie te vervormen. Dit verstoort het natuurlijke zelfhelend systeem van het lichaam.

De NES miHealth is ontworpen om de informatiewegen en energiegebieden van uw lichaam weer in evenwicht te brengen, om zo voor uw lichaam een optimale staat van gezondheid te handhaven. Het helpt om vastgestelde energiestagnaties en blokkades op te ruimen en het lichaam aan zijn coherente staat te herinneren. Op deze manier wordt de helende capaciteit van het lichaam bevordert en optimaal welzijn aanmoedigt.

Uw lichaam heeft immers een natuurlijke capaciteit om te helen maar vergeet het soms en het kan daarom af te toe wat hulp gebruiken om zich te herinneren waarop te focussen.

NES miHealth kan helpen uw lichaam er weer aan te herinneren waar het de nadruk zal leggen.

In de NES miHealth, hebben wij voor de allereerste keer in de geschiedenis, de kracht van drie verbazende technologieën in één krachtig, makkelijk te gebruiken , handbediend apparaat gecombineerd.

NES miHealth biedt het synergetische effect van:
• De NES Health informatieve gezondheidszorg (ProVision)
• De therapie van de bio-elektro-stimulatie
• Global Scaling

Lees Meer op www.neshealth.com

Laatst aangepast op dinsdag 14 augustus 2018 07:23